Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 21 mai 2011

Despre vise !!

  Visele erotice reprezinta un subiect pe care ne rusinam sa-l povestim de cele mai multe ori si asta deoarece actiunea visului este de asa natura incat ne este rusine de noi insine. Visul erotic apare o data cu pubertatea si va continua pe intreg parcursul vietii.
 Frecventa viselor difera de la o persoana la alta, aceasta categorie de vise in cele mai multe din situatii este un raspuns la viata personala a fiecaruia dintre noi. Daca de-a lungul istoriei bisericile condamnau astfel de vise si ii considerau pacatosi pe cei care le aveau, in zilele noastre specialistii in domeniu confirma ca astfel de vise sunt normale fiind un semn de sanatate pentru individ.
In perioada pubertatii visele erotice sunt destul de frecvente mai ales in cazul baietilor, cauza acestora fiind transformarea prin care trece organismul  din cauza activitatilor hormonale.
 
Destinul si influentele lui
Luni, 22 Noiembrie 2010 17:05
destinul  Exista sau nu destin, avem oare ceva prestabilit in viitorul nostru ? Sunt  intrebari care au framantat de-a lungul timpului multe personalitati. In trecut destinul era considerat ceva care nu putea fi schimbat, modificat, viata urmand un curs anume indiferent ce am fi facut ca sa influentam viitorul.
Este greu de stiut exact daca am fi putut sa ne schimbam soarta , destinul,  facand altceva decat ceea ce am facut. In vremurile mai de demult la nasterea copiilor exista un ritual prin care era descris viitorul pe care o sa-l aibe cel nascut. 
 In multe din cazuri aceste preziceri s-au adeverit , cel putin asta reiese din anumite scrieri, ceva mai tarziu destinul fiind foarte des ,, folosit'' in relatiile de dragoste.
Citeşte mai mult...
 
Vise - zapada
Vineri, 19 Noiembrie 2010 21:34
     Visul in care zapada este elementul principal poate avea   numeroase semnificatii. Zapada in vis , pamantul acoperit in totalitate va avea o semnificatie diferita fata de un vis in care existau doar palcuri de zapada. Alte elemente din vis cum ar fi padurea, copacii sau animalele vor da un cu totul alt sens visului. Un alt aspect esential din vis sunt oamenii care iti apar in vis, relatia ta cu ei in viata ta de zi cu zi.
 In general culoarea alba, zapada, ne creaza o stare de siguranta si semnifica lucruri pozitive care vor urma in viata noastra. Insa este bine sa stim ca nu toate lucrurile se vor implini asa cum ne-am dori noi fara ca macar sa miscam un deget.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu